Vanaf 2 juli tot 1 september zijn onze openingstijden als volgt:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 09:00 uur.
Op dinsdag en donderdag zijn wij van 09:00 uur tot 21:00 uur geopend.
Let op: Op woensdag en zaterdag zijn wij gesloten.

Hieronder nog even een aantal regels die gelden bij ons in de studio: 

– De studio is alleen op afspraak toegankelijk.

– Bij klachten zoals: neus-verkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid en of koorts vragen wij u niet naar de studio te komen.

U dient minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af te zeggen, anders zijn wij genoodzaakt om de sessie door te bereken. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken om een nieuwe afspraak in te plannen.

– Maximaal 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig, om zo te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd in de studio aanwezig zijn.

– Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.

– Volg in de studio de aangegeven route.

– Blijf bij het afslaan van de slenderbanken even liggen of zitten tot de volgende bank leeg is, ook wanneer u bepaalde banken niet de volledige 10 minuten doet vragen we u de resterende tijd te blijven zitten of liggen. Dit om te voorkomen dat iedereen door elkaar gaat lopen.

– Wij vragen u gebruik van het toilet zo veel mogelijk te beperken.

– Na afloop helaas geen koffie of thee, maar vragen we u z.s.m. de studio te verlaten, zodat wij niet met teveel mensen in de studio zijn.

– Houd u aan de 1,5 meter regel, en volg de instructies van het personeel.

Wij gaan ervan uit dat iedereen zich aan deze regels zal houden, zodat iedereen zich in de studio prettig voelt en we weer lekker kunnen starten met bewegen.