Universal Contour Wrap

Classic is de wetenschappenlijk bewezen centimeterverliesbehandeling van Universal Contour Wrap. Deze behandeling garandeerd een verlies van 15 cm in enkel 2 uur tijd! De perfecte oplossing om er piekfijn uit te zien voor een speciale gelegenheid

  • Werkt op plaatsen welke moeilijk zijn om te afslanken
  • Is een geweldige start voor een vermageringskuur
  • Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies
  • Deze wrap heeft een sterk ontgiftende werking aangeraden bij een burn-out
  • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid zoals huwelijk

Dubbele garantie! U verliest minimaal 15 cm na één behandeling en het behaalde resultaat blijft na 30 dagen behouden.

Het “15 cm-verlies” wordt ook gegarandeerd behouden tot tenminste 30 dagen na de behandeling, dus u blijft stralen tot lang na de behandeling. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar met een gemiddeld cm-verlies van 20-35 cm na een eerste behandeling, is de UCW Classic een centimeterverlies behandeling waarop u kan rekenen.

Met de Classic behandeling verliest u niet alleen centimeters; maar door de combinatie van de unieke formule van de klei en de speciale wikkeltechnieken gebruikt door de therapeuten, wordt u lichaam strakker en voelt uw huid zijdezacht aan door het exfoliërend en reinigend effect. U ziet er niet alleen goed uit, u voelt zich ook vederlicht, en dit na 1 enkele behandeling.

Of u nu een kick-start wil nemen bij aanvang van een dieet of die hardnekkige centimeters wilt aanpakken, u kan rekenen op Universal Contour Wrap om snel resultaat te boeken: Uw vrienden en familie zullen versteld staan!

Hoe werkt het?

Het geheim van het gegarandeerd centimeterverlies bij een Universal Contour Wrap Classic behandeling ligt in de combinatie van de unieke klei formule en de wikkeltechnieken gebruikt tijdens de behandeling.

De behandeling werd ontwikkeld door Dr. Richard Strem, na grondig onderzoek van de heilzame mineralen gebruikt in spa behandelingen. Tijdens de UCW Classic wordt men in 26 elastische bandages gewikkeld, deze zijn geweekt in een warme, mineraalrijke kleioplossing.

Het duurt minder dan 45 minuten om opgemeten en ingewikkeld te worden door een speciaal getrainde therapeut. Tijdens de pakking kan u gewoon ontspannen en de wrap zijn werk laten doen. Het lichaam wordt gemodelleerd, terwijl de mineralen worden geabsorbeerd door de huid en de klei de toxines uit het lichaam trekt, om u daarna heel fris en energiek te voelen.

In tegenstelling tot andere centimeterverliesbehandelingen, zorgt de Universal Contour Wrap® Classic niet voor een verlies van vocht. In tegendeel, om uw persoonlijke resultaten nog te verbeteren wordt u aangeraden om veel water te drinken na de behandeling. Zo zet u het proces van centimeterverlies, ontgifting en reiniging verder.

Voor wie is het?

Iedereen kan genieten van het gegarandeerde centimeterverlies bij een Universal Contour Wrap Classic behandeling. Het maakt niet uit welke maat of vorm u hebt, of u een kick-start wil nemen bij aanvang van een dieet, of u die hardnekkige centimeters wil aanpakken die u na uren sporten nog steeds niet ben kwijt geraakt.

En omdat de resultaten direct zichtbaar zijn is de Universal Contour Wrap® Classic geschikt wanneer u geen tijd meer hebt voor een dieet net voor uw last-minute reis. Het duurt slechts 2 uur om met de UCW Classic terug een strak, welgevormd lichaam te krijgen.Ook als u maar enkele dagen de tijd hebt om er op u best uit te zien voor een speciale gelegenheid kan u op de UCW Classic behandeling rekenen. Vele celebrities rekenen op Universal Contour Wrap® voor hun verschijning op de rode loper.

Maar UCW Classic is niet alleen geschikt voor mensen op zoek naar onmiddellijk centimeterverlies. De combinatie van de unieke klei en speciale wikkeltechnieken, zorgt niet alleen voor het hermodelleren van uw figuur, het is ook effectief in de strijd tegen cellulitis en striae. Als ook om de verslapte huid, na een zwangerschap of gewichtsverlies, te verminderen. Ook voor de mannen die hun probleemzones rond de buik willen aanpakken is het een ideale oplossing.

Wat zijn de voordelen?
Bij een Universal Contour Wrap® Classic krijgt u een 15-cm verlies garantie na een behandeling van slechts 2 uur, dit 15-cm verlies wordt gegarandeerd behouden tot tenminste 30 dagen. De combinatie van de unieke klei formule en de speciale wikkeltechnieken zorgt niet enkel voor een gegarandeerd cm-verlies, een strakker lichaam, maar ook voor:

Verstevigen en modelleren – UCW Classic revitaliseert het elastine en dit zorgt ervoor dat het vet compacter wordt en u terug een welgevormd lichaam krijgt.

Efoliëren en reinigen – Tijdens de behandeling wordt het volledige lichaam ingepakt in warme klei en bandages, hierdoor wordt elke centimeter van het lichaam gereinigd en gevoed. Bij het verlaten van het insituut ziet u er niet alleen stralend uit, u voelt zich ook zo.

Ontgiften – De unieke mineraalrijke klei oplossing helpt om toxines, gelokaliseerd onder de huid, uit het lichaam te verwijderen, waardoor u zich als herboren voelt na elke behandeling.

Strakker maken van de huid – UCW Classic is een effectieve manier om verslapte huid ;na zwangerschap of gewichtsverlies, of na een liposuctie aan te pakken.


Na de behandeling
Universal Contour Wrap® Classic blijft doorwerken, lang na het verlaten van het instituut. Na de behandeling blijft de speciale kleioplossing in de poriën van de huid zitten, waardoor het ontgifitingsproces 3-4 dagen kan verder gezet worden, met verder centimeterverlies als gevolg. Na de behandeling moet u ook veel water drinken om zo de vrijgekomen afvalstoffen verder af te voeren.

Om alle voordelen van de UCW Classic te kunnen ervaren wordt een reeks van ongeveer 3 opeenvolgende behandeling (met een tussentijd van 7-10 dagen) aangeraden. Het centimeterverlies is cumulatief , en het gemiddelde  verlies na 3 behandelingen is 63 cm. Voor vele vrouwen betekent dit een verlies van 1 kledingmaat.

Let op dat u de échte wrap hebt

Bij elke Classic behandeling wordt gebruik gemaakt van een unieke mineraalrijke kleioplossing, gemaakt van enkel de hoogstwaardige ingrediënten. Door deze kwaliteitsnorm te hanteren kunnen wij u een centimeterverlies garanderen, dat ook wetenschappelijk bewezen is.

Om te verzekeren dat u de enige echte UCW Classic behandeling ondergaat, krijgt u een officieel certificaat waarop een hologram met uniek serienummer staat, dit ontvangt u na elke behandeling.

Wat kost het?

Een enkele behandeling kost € 105,00

Kuur korting: drie behandelingen voor € 275,00. Nadat u bent ingewikkeld gaat u in onze infrarooddeken liggen. De directe warmte zorgt ervoor dat het lichaam gaat ontspannen en opent de huidporien. Hierdoor worden de gifstoffen nog sneller door de kleioplossing afgevoerd en wordt de bloedsomloop versneld waardoor ook het lymfesysteem sneller gaat werken. Dit resulteert in een versneld detox proces.